Sfarsit de saptamana  cu spectacole  si produse traditionale la Targu Frumos. In zilele de 9,10 și 11 august, a avut loc  o noua editie a Festivalului Tradițional. Evenimentul s-a desfășurat în aer liber,  în Parcul Central, de la orele 17:00.

Participanții s-au delectat cu produse tradiționale românești, atât culinare cât și de artizanat dar și cu muzică bună  oferită de cei 20 de  interpreți care au concertat.

Vineri, in prima seara de spectacole au cantat Remus Fandarac, Iulia Zavate, Teodora Panaite, Lili Ciortan, Silvia Zagoreanu si Angela Roman.

In cea de-a doua seara de spectacole au fost alaturi de public artistii Gigi Morosanu, Pamfil Roata, Adriana Apostol, Constantin Bahrin, Nicu Jigolea, Gheorghe Jitaru.

Duminica, in in incheierea celor trei zile de distractie,  au incantat publicul spectator Alondra Ursache, Florentina Dutcovici, Rodica Ionita Grosu, Ionica Stan, Diana Penciuc, Geta Postolache, Sergiu Graunte si Maria Costioaia.

Spectacolul a fost prezentat de Andrei Mocanu.

Menționăm că evenimentul are  ca scop promovarea produselor tradiționale românești, precum și a micilor artizani, meșteșugari și întreprinzători.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider