-4.7 C
Paşcani
luni, ianuarie 24, 2022

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Gura Bâdiliței. A murit carbonizată

Sfârșit cumplit pentru o femeie din localitatea Gura Bâdiliței din comuna Vanatori, Iasi. Ea a fost găsita carbonizata după ce locuința sa a fost mistuită de flăcări.

Incendiul s-a produs in dimineata de luni, 24 februarie, in jurul orei 04:30. La fata locului, pentru stingerea flăcărilor izbucnite au intervenit pompierii pascaneni. Din nefericire, proprietara în vârstă de 52 ani a fost găsită decedată, în locuinţă.

În data de 24.02.2020, ora 04:30, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Gura Bădiliţei, comuna Vânători, judeţul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars astereala din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de 60 metri pătraţi, aproximativ 200 kg de deşeuri textile, elemente de mobilier, o uşă şi două tocuri de geam. S-a degradat învelitoarea acoperişului din plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi . Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum necurăţat de funingine. Din nefericire, proprietara în vârstă de 52 ani a fost găsită decedată, în locuinţă.” a precizat purtatorul de cuvant al I.S.U. Iasi, locotenent-colonel Elena-Silvia Bolohan.

In cauza, polițiștii au declanșat  o anchetă.

foto I.S.U. Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face...

Cadavru gasit intr-o canalizare de langa Primarie (foto)

Descoperire șocantă într-un canivou din apropierea Primăriei Pașcani. O...

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului. Casa...

Spatiu pentru centru de dializa la Pașcani

Încă un pas în înființarea unui centru de dializa...