19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

“Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”, concurs organizat online de Liceul Tehnologic Economic ,,Nicolae Iorga” Paşcani

- Advertisement -

Pandemia muta pana si concursurile scolare in mediul online. De aceasta data este vorba despre proiectul “Sfantul Nicolae vazut prin ochi de copil”, organizat de Liceul Tehnologic Economic ,,Nicolae Iorga” din Paşcani. Activitatile se vor desfasura pe trei sectiuni doar la nivel scolii, anunta organizatorii.

Având în vedere situația actuală, activitățile proiectului se vor desfășura în mediul on-line și vor fi structurate pe trei etape:

  1. Concurs judeţean de creație literară și artistică, organizat pe două secțiuni: secțiunea literară și secțiunea artistică;
  2. Conferință tematică: “Familia – izvor de iubire și bucurie pentru copii, în vreme de restriște” – momente de reflecție pe teme care să cultive încrederea, speranța și bucuria în Familie;
  3. Expoziție virtuală – cu lucrările reprezentative ale elevilor, în concordanță cu tema proiectului” se precizeaza intr-o postare pe Facebook pe pagina scolii.

Înscrierea elevilor la concurs se va face de către fiecare profesor coordonator, pe baza fişei de înscriere, la adresa: e-mail: mariaosoianu@yahoo.com, până la data de 6 decembrie 2020.

Trimiterea lucrărilor se va face până la data de 13 decembrie 2020, la adresa: Liceul Economic “Nicolae Iorga” Pascani, Str. Eugen Stamate, nr. 12, Municipiul Pascani, Judetul Iasi, cod. 705200 / Pentru Concursul judetean “Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil.”

sursa foto ziarullumina.ro

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow