22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Sfântul Nicolae pictat de zeci de elevi din județ

S-a dat start sarbatorii liceul „Nicolae Iorga” din Pascani care in acest an a ajuns la cea de-a 18 editie, eveniment asteptat de profesori si elevi, Zilele Scolii. De exemplu la unul dintre cele mai asteptate actiuni, un concurs de pictura de icoane, au participat zeci de elevi de la mai multe scoli din judetul Iasi. Mai mult, elevii liceului au participat si la un concurs cu caracter filantropic.

ICOANA PICTATA

Astazi, in jurul amiezii elevi de toate varstele au participat la o competitie de pictura ce a avut ca tema „Sfantul Nicolae vazut prin ochi de copil”. Artistii in devenire si-au aratat priceperea, iar Sfantul a fost pictat in diferite ipostaze, de la clasicele icoane pana la copiii care il asteapta sa le aduca daruri.

Directorul Liceului Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pascani, Gheorghe Spriridon spune ca scoala pe care o conduce a fost prima din oras care si-a serbat ziua.

ZIUA RECUNOSTINTEI

Tot in cadrul Zilelor Scolii, elevii au fost implicati si intr-un alt proiect. Este vorba despre Ziua Recunostintei, mare sarbatoare in America. Astfel, elevii au pregatit cosuri cu legume si fructe, care vor fi premiate pentru decorul lor, apoi vor fi donate elevilor din scoala cu nevoi sociale.

Mentionam ca saptamana viitoare, marti, 2 decembrie, un grup de profesori vor dicuta cu elevii de liceu despre nevoia de comunicare si prima intalnire.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow