13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului

Pe 8 septembrie este o mare sărbătoare, Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, ținută atât de ortodocși, cât și de catolici. 

Iată mai joi mesaje frumoase pe care să le trimiteți celor dragi ce poartă numele Sfintei Maria:

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguța cu toți cei din jurul tău!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului `La mulți ani!`

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La mulți ani!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Maria!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

Fie ca Sfântă Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porți, învață sa ierți, să fii mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii si sa iți lumineze calea in viată.

O zi frumoasă este ziua numelui tău! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Maria!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!

Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!

În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria al cărei nume îl porți să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

MESAJE HAIOASE

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Mesaje frumoase, haioase, urări de Nașterea Maicii Domnului. Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow