21.9 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Sezonul reducerilor la îmbrăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, bilete de avion

- Advertisement -

Sezonul reducerilor la îmbrăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, bilete de avion

Dacă mai sunt bani în pușculiță, aveți acum ocazia să vă achiziționați geaca, paltonul, rochia sau cizmele mult dorite la prețuri mult mai mici, asta pentru că a început sezonul reducerilor. Magazinele anunță reduceri și de până la 70 la sută, însă doar cei norocoși mai găsesc mărimile ce li se potrivesc. 

În fiecare an, începând cu data de 15 ianuarie, comercianţii care au notificat autorităţile pot să-şi lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece. Ei practică reduceri substanţiale numite generic ”soldări de iarnă”. Hainele, accesoriile şi încălţămintea care nu au fost cumpărate de sărbători sunt acum trecute pe lista lichidărilor de stoc.

La acest magazin din centrul orașului, reducerile sunt substanțiale, iar pentru că are și propriul atelier de croitorie, micile modificări la sacouri, de exemplu, vor fi făcute gratuit.

Cu superoferte vin şi magazinele de încălţăminte. Produse de calitate găsiți la acest magazin amplasat pe Esplanada din Pașcani. Reducerile oferite sunt de până la 70 la sută în limita stocului disponibil.

De asemenea, pentru cei care vor facă cumpărături  în marile capitale ale Europei – Milano, Paris sau Londra – au reduceri la biletele de avion, în funcție de compania de zbor aleasă.

Reduceri de până la 20 la sută aduc şi magazinele virtuale de IT şi electrocasnice.

În România, soldările se practică în fiecare an în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie pentru articolele de iarnă şi în perioada 1 august – 31 octombrie pentru articolele de vară.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow