More

  Sezonul hoților de flori. Pășcăneni filmați în timp ce furau trandafiri(VEZI VIDEO)

  Array

  La furat de floriDesi angajatii Serviciului de Spatii Verzi muncesc din greu ca intreg municipiul sa fie ornat cu flori, exista unii cetateni care nu dau doi bani pe efortul acestora si fura sau distrug frumoasele plante.

  Doua astfel de cazuri, au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate pe Esplanada din zona vale.

  In prima situatie, Maria Blaga, o cunoscuta a agentilor de politie locala a fost observata asezandu-se pur si simplu in mijlocul rondului cu flori si incepand sa smulga trandafiri din stanga si din dreapta.

  In momentul in care si-a dat seama ca a fost vazuta, femeia incearca sa fuga, moment in care este oprita de un politist aflat in timpul liber. Batrana, a fost condusa in cele din urma la sediul Politiei Locale unde a fost amendata cu 200 de lei amenda la legea 27/2007.

  In cea de-a doua situatie, un barbat care tine un telefon in mana, se apropie de acelasi rond de flori, din capatul Esplanadei si baga rapid cativa trandafiri, in sacosa. Pe imagini, se observa cum cetateanul tine in permanenta legatura cu o alta persoana care parca l-a informat ca in zona isi vor face aparitia oamenii legii.

  Pana la sosirea acestora, pascaneanul a reusit sa plece dar politistii fac demersuri ca barbatul sa fie identificat si amendat pentru gestul sau.

  Seful Politiei Locale, Vasile Avasiloaie, atrage inca odata atentia asupra spatiilor verzi, care nu sunt ornate cu flori, pentru a fi culese de catre cetateni.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=iX9Ija77bCw&w=420&h=315]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet