More

  Sezonul cumpărăturilor pentru murături și zacuscă. Vezi care sunt prețurile

  Array

  Odată cu venirea toamnei gospodinele şi-au pregătit borcanele pentru a le umple cu delicatese destinate sezonului rece. O parte dintre cliente doar studiază piaţă în speranţa că preţurile vor mai scădea dar majoritatea vor să profite de week-endul care se apropie pentru a-şi face proviziile de iarnă în materie de murături, zacuscă sau gemuri.
  Producătorii îi întâmpina cu multe sortimente de legume la un preţ bun, destul de apropiat cu cel de toamna trecută.

  De aceeaşi părere este şi această femeie – preţurile sunt bune, mai ales că este vorba de produse româneşti, direct de la producător.

  Majoritatea gospodinelor au pregătit deja lista de cumpărături şi mai ales bugetul alocat. De pe lista nu lipsesc – gogosarii, vinetele, ardeii, gogonele sau varză.

  Vineri la amiază, în piaţă agroalimentară din zona Deal a Municipiului, preţul unui kg de gogoşari era între 3 şi 5 lei, la vinete 1,5-2 lei, la roşii 2 lei şi la varză 2 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp