15.2 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022
Array

Sezonul căzuților

- Advertisement -

Ieri dimineață în jurul orelor 11.00, un tânăr B.G. de 24 de ani din Gura Bădiliței a fost la un pas de a rămâne infirm din cauza unei căzături puternice. Bărbatul și-a pierdut echilibrul în timp repara acoperișul grajdului din curte și a căzut în cap de la o înălțime de peste 2 metri.

Familia speriată a sunat la numărul de urgență 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului, l-a stabilizat și l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalul Municipal din Pașcani.

În urma căzăturii puternice, i-a fost afectată în special coloana vertebrală și zona bazinului, prin fracturi multiple, iar datorită complicațiilor, medicii l-au transferat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru investigații și tratament de specialitate.

Tot în cursul serii de ieri a fost adusă la Compartimentul de Primiri Urgențe o femeie de 44 ani din Topile, după ce a căzut de pe o scară, cu răni grave la coloană și picioare.

Datorită unei fracturi mai complicate la un picior, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Sf. Spiridon din Iași, urmând ca de acolo să fie trimisă la o Clinică de ortopedie.
Menționam că ieri s-au prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalul Municipal din Pașcani 34 de persoane.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow