More

  Sezonul căzuților

  Array

  Ieri dimineață în jurul orelor 11.00, un tânăr B.G. de 24 de ani din Gura Bădiliței a fost la un pas de a rămâne infirm din cauza unei căzături puternice. Bărbatul și-a pierdut echilibrul în timp repara acoperișul grajdului din curte și a căzut în cap de la o înălțime de peste 2 metri.

  Familia speriată a sunat la numărul de urgență 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului, l-a stabilizat și l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalul Municipal din Pașcani.

  În urma căzăturii puternice, i-a fost afectată în special coloana vertebrală și zona bazinului, prin fracturi multiple, iar datorită complicațiilor, medicii l-au transferat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru investigații și tratament de specialitate.

  Tot în cursul serii de ieri a fost adusă la Compartimentul de Primiri Urgențe o femeie de 44 ani din Topile, după ce a căzut de pe o scară, cu răni grave la coloană și picioare.

  Datorită unei fracturi mai complicate la un picior, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Sf. Spiridon din Iași, urmând ca de acolo să fie trimisă la o Clinică de ortopedie.
  Menționam că ieri s-au prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalul Municipal din Pașcani 34 de persoane.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  Hârlău: Un bărbat de 71 de ani ar fi furat un telefon de ultima generație din buzunarul unei femei

  La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat de 71 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI