More

  Șezătoare la Vînători în cadrul unui proiect UNICEF

  Array

  Mâine începând cu orele 12.00, la Căminul Cultural și Centrul de Consiliere din Hârtoape, Poienița, va avea loc o șezătoare, ca parte a unui proiect UNICEF.

  Proiectul și campania UNICEF cu denumirea ”Niciun copil invizibil”, a fost implementat în 2011 de 4 comune : Ceplenița, Dolhești, Mironeasa și Vînători și urmărește implicarea copiilor din familiile defavorizate în comunitate și ajutarea lor prin diferite mijloace educaționale, sociale și materiale.

  Scopul acestei activități culturale, parte a proiectului specificat, vizează transmiterea tradițiilor către generațiile mai tinere, prin cunoașterea și practicarea unor îndeletniciri și obiceiuri străvechi, dar și promovarea unor valori emblematice tuturor copiilor, indiferent de mediul social din care provin.

  La șezătoare vor participa două grupuri de copii de la Ceplenița și Vînători, beneficiari ai proiectului ”Niciun copil invizibil”, dar și bătrâni din cele 2 comune, dornici să-i învețe pe copii obiceiuri și cântece străvechi.

  Precizăm că este ultimul an de desfășurare a acestui proiect UNICEF, iar în anii precedenți au avut loc mai multe activități pentru copiii beneficiari din familii defavorizate, dintre care amintim atelierele de creație și întâlnirile cu specialiștii psihologi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI