16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

SEXGATE în PNL: poze sexy cu o membră au ajuns la șefii partidului înainte de campanie. Cazul a ajuns la Poliție

Scandal inedit în filiala PNL din judeţul Iaşi. Mai mulţi lideri din partid au fost audiaţi de Poliţie într-un scandal sexual în care a fost implicată o colegă de-a lor, în ultima campanie electorală în care au fost implicaţi. Femeia, om de afaceri, a fost la un pas să obţină o funcţie de conducere în partid, dar şi un loc pe listele de consilieri locali, însă şefii ei au refuzat-o în final, după ce au primit, în conversaţii private pe Facebook, fotografii cu ea în ipostaze sexi. Expeditorul pozelor a anunţat că vor urma şi altele dacă femeia nu este „scoasă din cărţi“. Expeditorul ar fi fostul soţ al femeii de afaceri, de care aceasta spune că a divorţat.

Un scandal cu tentă sexuală mocneşte de câteva luni într-una dintre cele mai mari organizaţii din PNL Iaşi: cea de la Târgu Frumos. O tânără politiciană din acest oraş, patroana unui local, a rămas fără funcţia de consilier orăşenesc după ce colegii ei din organizaţie au primit, de la o persoană neidentificată încă, fo­to­grafii cu ea în lenjerie intimă. Afa­cerista s-a adresat justiţiei pentru a-i trage la răspundere pe cei care i-au încălcat viaţa privată, cazul fiind investigat în mare secret, la Iaşi, de procurori şi poliţişti. „Ziarul de Iaşi“ a aflat detalii incendiare despre acest caz.

Cum a început totul
Potrivit unor surse din mediul politic şi juridic, fotografiile ce o înfăţişează pe M.M.M. în ipostaze sexi au ajuns la mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Târgu Frumos înainte de campania electorală de anul trecut. Femeia urma a fi plasată pe un loc eligibil pentru a deveni consilier local, fiind însă retrasă de şefii or­ganizaţiei după izbucnirea acestui scandal. Afacerista consideră că fotografiile ar fi fost trimise de către fostul ei soţ, de care s-a despărţit după un episod inedit. „Am descoperit la începutul anului 2014 faptul că soţul meu, M.D.E., a comis în repetate rânduri acte de adulter cu prostituate şi a practicat inclusiv sex în grup în Norvegia“, a precizat M.M.M. Cei doi soţi s-au despărţit cu scandal, intentându-şi reciproc procese referitoare la divorţ sau programul de vizitare a celor doi copii. Într-o plângere adresată judecătorilor, M.M.M spune că fostul ei soţ ar avea obiceiul de a-şi crea mai multe conturi pe site-urile de so­cializare, unul dintre acestea, cu nume fictiv, fiind „Costel Agafiţei“. De pe acest cont, începând cu martie 2016, spune tânăra politiciană, fostul ei soţ ar fi trimis mai multor persoane fotografii în care apărea îmbrăcată sumar, alături de mesajul: „Este o cameră de hot. Aco­lo îşi face de cap. Mai sunt poze. Aces­tea două sunt soft pe lângă celelalte“. Politiciana de la Târgu Frumos spune că respectivele fotografii sunt reale, dar că au fost realizate la Hotel Bellaria din Iaşi, pe 14 februarie 2014, de Ziua În­drăgostiţilor, unde a fost chiar cu fostul soţ.

 

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow