25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Sex în sala de operaţii! Două femei au urmărit-o noaptea pe asistentă

Caz ca în telenovelele sud-americane de duzină, dar care te umple de revoltă ca părinte, petrecut la Spitalul de Copii din Iaşi. O asistentă de la Chirurgie Pediatrică a fost prinsă în toiul nopţii, făcând sex în sala de operaţii, chiar de soţia şi de mama amantului ei. Angajata spitalului nu este la prima abatere în serviciu, dar de fiecare dată, inclusiv în cazul de mai sus, a primit doar avertisment. Abaterile aveau legătură şi cu episoadele de agresivitate din spital ale amantului, un angajat al Universităţii Tehnice. Ultima trăsnaie a acestuia a avut loc alaltăieri: orbit de gelozie, a bătut măr un brancardier la spital, bănuindu-l că ar avea relaţii prea apropiate cu iubita sa. Cum s-a terminat revoltătorul şi penibilul scandal? Ce spune conducerea spitalului?

Scandal uriaş la Spitalul de Copii „Sf. Maria“, ajuns la apogeu zilele trecute. Adică alaltăieri, atunci când un angajat, brancardier al unităţii me­dicale, a fost bătut de amantul gelos al unei asistente medicale. Amant care, având bănuieli că iubita sa ar avea o aventură cu brancardierul, a intrat în interiorul spitalului fără să aibă voie şi l-a agresat pe acesta din urmă.

Bătut cu pumnii în spital

Concret, Cristina Bistriceanu, asistentă medicală în cadrul Clinicii de Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii, a fost vizitată alaltăieri de către amantul său, Vasile Drago­manu, de profesie laborant la Fa­cultatea de Inginerie Chimică şi Pro­tecţia Mediului de la Univer­sitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi. Acesta, pe fondul geloziei, s-a enervat şi l-a agresat pe unul dintre brancardierii despre care bănuia că i-ar face curte iubitei sale, lovindu-l cu pumnii.

Surse din interiorul spitalului susţin că bărbatul este cunoscut ca fiind un scandala­giu, aceasta fiind a şaptea oară când Vasile Dragomanu intră în spital cu gânduri de scandal, şi că aproape de fiecare dată a bătut-o pe asistenta Cristina Bistriceanu.

Scandalul de alaltăieri este însă doar un episod al acestei „telenovele de Bahlui“, cu violenţă cât cuprinde, anterior fiind şi altele, în care însă a predominat sexul şi scandalul conjugal. În luna octombrie a anului trecut, cei doi au fost prinşi, în toiul nopţii, întreţi­nând relaţii sexuale în sala de operaţii din cadrul clinicii. Cine i-a prins, este de pomină.

Soţia a luat-o martoră la flagrantul de adulter şi pe mama soţului

Atunci, în luna octombrie, soţia bărbatului, bănuind că acesta are o aventură cu una dintre asistente, şi fiind informată se pare în prealabil, a mers împreună cu mama soţului ei, pe care a luat-o în mod special cu ea, urmărindu-l pe amorez în toiul nopţii. Cele două femei, mamă şi soţie, au intrat în spital după el, urmărindu-l de departe, iar la un moment dat l-au surprins pe bărbat împreună cu asistenta făcând sex chiar în sala de operaţie a Clinicii de Chirurgie Pediatrică.

Angajaţi ai spitalului ne-au mai relatat că, de asemenea, de mai multe ori, tot pe fondul crizelor de gelozie, bărbatul a mai venit la spital şi a bătut-o pe asistentă. Iar în una dintre dăţi, spun sursele noastre, acesta chiar i-a luat telefonul mobil, pentru a nu putea să reclame ce i s-a întâmplat. Atunci, Vasile Dragomanu a fost ridicat de poliţişti, pentru tâlhărie, însă după sesizare asistenta în cauză a refuzat să depună şi plângere împotriva lui.

Nici de această dată femeia nu a depus plângere, cel mai probabil de teama bărbatului agresiv. Cu toate acestea, reprezentanţii unităţii medicale susţin că asistenta Cristina Bistriceanu va fi chemată în comisia de disciplină a spitalului, pentru a hotărî ce măsuri se impun să fie luate.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow