16 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Sesizarea de la Lespezi nu s-a confirmat. Fetita de 10 ani nu prezinta urme de viol

Alarma falsa privind sesizarea facuta de dimineata, in comuna Lespezi. O femeie a anuntat politistii ca fetita unei vecine ar fi fost violata de un batran din sat. Oamenii legii au inceput imediat cercetarile, iar micuta a fost dusa la Institutul de Medicina Legala din Iasi pentru un control de specialitate. In cele din urma, nu au fost confirmate urmele unui viol, insa cercetarile continua.

Situatie ciudata in comuna Lespezi. O localnica a sesizat in aceasta dimineata politistii despre un eventual viol. O fetita de 10 ani ar fi fost agresata sexual de un batran din localitate, in cursul zilei de vineri. Micuta s-ar fi dus impreuna cu mama ei pentru a-l ajuta pe localnic la treburi prin gospodarie si atunci s-ar fi petrecut totul. La fata locului s-a dus o echipa de politisti, iar fetita a fost la Institutul de Medicina Legala Iasi. In urma controlului, s-a stabilit faptul ca minora nu prezinta semnele unui viol sau orice fel de agresiune.
Chiar si asa, oamenii legi continua cercetarile pentru a stabili ce anume s-a intamplat si ce a determinat-o pe vecina sa reclame acest fapt, dovedit a fi fals.

Potrivit oamenilor din comuna, fata provine dintr-o familie destramata. Localnicii spun ca mama micutei care mai are si un baiat de circa 11 ani, ar consuma alcool peste masura.

Cei doi minori sunt monitorizati de asistentii sociali de la Primaria Lespezi, iar astazi au fost dusi intr-un centru de plasament din Iasi, unde ar putea ramane pana la finalizarea anchetei.

Alte articole