More

  Sesiunea specială a bacalaureatului se va desfășura între 17 și 30 mai

  Array

  Sesiunea specială a examenului de bacalaureat se va desfăşura în perioada 17-30 mai, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale.
  Candidaţii se vor înscrie la sesiunea specială în zilele de 17 şi 18 mai iar evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi a celor de comunicare în limba maternă pentru cei aparţinând minorităţilor naţionale se va desfăşura în zilele de 19 şi 20 mai.
  În 21 şi 22 mai vor fi evaluate competenţele digitale, iar în 23 – 24 mai, competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.
  Pe 26 mai va avea loc prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, în 27 mai – proba obligatorie a profilului, iar în 28 mai – proba la alegere a profilului şi specializării.
  Absolvenţii care vor participa la sesiunea specială aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine în 29 mai proba scrisă la limba şi literatura maternă.
  Afişarea rezultatelor se va face în aceeaşi zi, până la ora 18, iar contestaţiile vor putea fi depuse între orele 18,00 şi 20,00.
  În data de 30 mai se vor rezolva contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale. Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reacția primarului după ce a primit semnăturile pentru transportul elevilor: Am nevoie de informații suplimentare. Voi sta de vorba cu părinții după ce voi...

  Problema transportului elevilor școlii “Iordache Cantacuzino”, care fac naveta pe jos , câțiva km pe zi printre mașini, pentru a ajunge la noua locație,...

  Un avocat noul președinte de la CSM. 1,2 lei/zi alocația unui sportiv

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani are o noua conducere. Săptămâna trecută ,in prima ședința a Consiliului de Administrație a fost ales in funcția de președinte...

  Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori de Ziua Femeii, în școlile din comună – FOTO

  Ziua Femei a fost sarbatorita luni atat in marile orase cat si la sate. In Stolniceni Prajescu, a devenit o traditie ca de 8...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI