33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

SESIUNE DE INFORMARE SI INSTRUIRE GRATUITA PENTRU INTREPRINDERILE MICI SI MIJLOCII DIN JUDETUL IASI

In perioada 15 februarie – 15 aprilie 2013, Federatia Judeteana a Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din judetul Iasi, sustine o serie de sesiuni informative in comunele din judet. Obiectivul seminariilor este prezentarea oportunitatilor de finantare nerambursabila oferite de programele europene,
precum si diseminarea bunelor practici de management ale proiectelor aflate in derulare. De asemenea, asociatia patronala a organizat o serie de sesiuni de training in orasele judetului, care au avut drept obiectiv instruirea angajatilor din IMM-uri in domeniul Managementului Relatiilor cu Clientii si Managementul Relatiilor Internationale.
Federaţia Judeţeană a Patronatelor Întreprinderilor Mici si Mijlocii din Judeţul Iaşi reprezinta interesele a 500 de IMM-uri din judetul Iasi, totalizand un numar de 20.000 de angajati.
FJPIMM are drept misiune reprezentarea intereselor IMM-urilor din judetul iasi la nivel national si regional, realizarea unei retele de IMM bazata pe instrumente moderne de colaborare care sa contribuie la dezvoltare si competitivitate in randul membrilor.
Sesiunile de training au fost organizate in municipiul Iasi, municipiul Pascani si orasul Targu Frumos, in cadrul proiectului POSDRU/92/3.1/S/63922. Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investeste in oameni. Acestea au avut ca obiectiv cursuri privind dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si manageriale in zona IMM-urilor inovative din Romania pentru formarea si promovarea parteneriatelor nationale si transnationale. Astfel, cursurile s-au axat in special pe Managementul relatiilor cu clientii si Managementul relatiilor internationale.
In ceea ce priveste IMM-urile din mediul rural, FJIPMM desfasoara sesiuni de informare cu intreprinzatorii si reprezentantii IMM-urilor, carora le sunt prezentate o serie de programe cu finantre nerambursabila. Pana in prezent s-au desfasurat astfel de intalniri in comunele Butea si Oteleni.

Continuare pe Ziarul de Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow