3.4 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

Serviciul Voluntar de Ambulanță Pașcani își mărește echipa. Înscrieri pentru tinerii peste 15 ani

Ești o persoană comunicativă? Dorești să înveți lucruri noi și să îi ajuți pe cei din jurul tău? Atunci trebuie sa stii ca Serviciul Voluntar de Ambulanță Pașcani își mărește echipa! Cum? Prin voluntari. Tinerii care au peste 15 ani si au acordul parintilor se pot inscrie pe pagina de Facebook a organizatiei.

Viitorii voluntari vor invata cum sa acorde primul ajutor persoanelor care au nevoie pana la sosirea ambulantei. De asemenea, vor participa la diferite evenimente unde se asigura sprijin medical si vor fi prezenti si la corturile de canicula amplasate pe timpul verii in municipiu. Activitatea de voluntariat va continua in sezonul cald si intr-o campanie de informarea a populatiei privind acordarea primului ajutor, ce se va desfasura atat in Pascani, cat si in comunele din apropiere.

Suntem ca o familie, ne ajutăm, ne respectăm, muncim și punem în aplicare diferite cunoștințe acumulate pe baza unor cursuri ce au ca bază *Acordarea primului ajutor premedical* pentru binele nostru și al tuturor celor din jur!

Poți participa alături de noi la diferite activități pe care le organizăm, poți fi chiar tu una din persoanele care ajută la înființarea Centrului de transfuzii din orașul nostru, poți învăța multe alături de noi, voluntarii Serviciului Voluntar de Ambulanță Pașcani!

Împreună facem bine!

Dacă ești interesat de acest anunt și consideri că ești o persoană implicată și dedicată, așteptăm un mesaj pe pagină. În urma unui interviu, sperăm să fii potrivit pentru a te alătura echipei noastre!” se arata intr-o postare pe Facebook.

Fondat în 2017, Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) asigură servicii medicale private de urgență în fază prespitalicească cu personal calificat, în regim de voluntariat contribuind astfel la reducerea timpului de așteptare pentru un transfer între spitale, cu ambulanțele proprii, dar și de externare a unui pacient care necesită transport medical asistat sau neasistat.

Serviciul Voluntar de Ambulanță prin programele și activitățile sale în beneficiul umanității, asigură primul ajutor la evenimente (sportive, culturale, etc.) în efectuarea unor acțiuni salvatoare de viață unor persoane care au suferit o accidentare sau îmbolnăvire acută.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI