Servicii medicale gratuite pentru trecatorii din Pascani. Scoala Postliceala Sanitara a instalat cortul anticanicula

Scoala Postliceeala Sanitara Centrul de Studii Stefan cel Mare si Sfant din Pascani continua traditia si vine in ajutorul trecatorilor din oras, in lunile de vara. De astazi, a fost amplasat pe strada Stefan cel Mare, in zona Hotelului Central, cortul anticanicula, unde oamenii isi pot masura tensiunea arteriala, se pot cantari sau chiar sa bea un pahar cu apa si sa se odihneasca cinci minute.

Este al saselea an de cand organizatori ofera aceste servicii medicale gratuite pe strazile din oras. Prin rotatie, mai multi voluntari, elevi ai scolii, vor fi la dispozitia trecatorilor in intervalul orar 9:00 – 16:00.

Mentionam ca scoala postliceala este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale. Daca vrei sa iti incepi o cariera in domeniul sanitar, trebuie sa stii ca Centrul de Studii Stefan cel Mare si Sfantul din Pascani inca isi asteapta viitorii cursanti pentru anul de invatamant 2018-2019. Pana pe 8 septembrie, se fac inscrieri pentru trei specializari, asistent medical generalist, asistent medical de farmacie si asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare.

Cei care sunt interesati pot obtine mai multe detalii de la secretariatul unitatii din strada Plaiesului, nr 16, Pascani, vis-a-vis de supermarketul Kaufland sau la numarul de telefon 0232. 76.57.01.

Slider