10.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Servicii de spitalizare de zi din aprilie, la Spitalul General CF Pașcani

Spitalul General CF Pascani incepe sa ofere, din nou, serviciile medicale pe care le presta inainte de a deveni unitate suport COVID 19. Din aceasta luna, aprilie, in cadrul institutiei se fac spitalizari de zi. Mai exact, pacientii beneficiaza de consultatii pe cele doua specializari, medicina interna si chirurghie, dar si investigatii de laborator, ecograf si altele.

Pentru a beneficia de aceste servicii pacientii sunt rugati sa sune de luni pana vineri intre orele 9-14 la numărul de telefon 0232717941 pentru a face o programare. Toti pacientii vor fi testați in ziua internarii cu teste rapide antigen pentru a detecta posibila infectie cu Covid 19 si vor recompleta chestionarul epidemiologic care este aplicat in momentul efectuarii programarii telefonice.

Pentru a respecta procedurile in vigoare, pentru a asigura separarea fluxurilor epidemiologice si astfel pentru a putea oferi servicii in conditii de maxima siguranta, pacientii vor fi programati la interval de 30 minute unul fata de altul.

Pacientii sunt rugati sa se prezinte cu bilet de trimitere, sa aduca documentele medicale anterioare, sa respecte ora programarii si regulile de distantare impuse de pandemia de covid si sa urmeze instructiunile personalului medical pentru a putea beneficia, in siguranta, de serviciile medicale de care au nevoie.

Pentru programarea pacientilor la internarea in cadrul compartimentului de Recuperare Medicala si Balneo Fizio Terapie ramane valabil numarul de telefon 0787381424 Iar pentru apartinatorii pacientilor diagnosticati CoVID 19, spitalul a pus la dispozitie numarul de telefon: 0755092217.

Apartinatorii sunt rugati sa sune in intervalul orar 16 – 19 pentru a nu perturba activitatea medicala, precizeaza reprezentantii spitalului.

Spitalul General CF Pascani este implicat activ in lupta impotriva Covid 19 atat prin internarea si tratarea pacientilor diagnosticati cu Covid 19 cat si prin sustinerea altor unitati medicale care trateaza pacienti Covid 19. Luni, in sectia Covid erau internate 42 persoane din Pascani si din zona limitrofa. Pentru a veni in ajutorul pacientilor, cu avizul DSP, incepand din luna Martie, s-au efectuat internari si in cadrul compartimentului de Recuperare medicala si Balneo Fizio Terapie, la inceputul saptamanii fiind internati 10 pacienti cronici” se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul spitalului.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI