13.2 C
Paşcani
marți, septembrie 28, 2021
Array

Serie de accidente în intersecția de pe strada Dragoș-Vodă: O șoferiță neatentă a izbit puternic un alt autoturism (VEZI VIDEO)

Accident Dragos VodaIntersectia din capatul strazii Ceferistilor incepe sa devina din ce in ce mai periculoasa. In cursul zilei de ieri, in decurs de doar cateva ore au avut loc doua accidente rutiere soldate din fericire doar cu pagube materiale.

In primul incident un sofer neatent a schimbat directia de mers fara sa se asigure si a fost lovit in plin de o autoutilitara angajata deja in depasire.

In cel de-al doilea caz, o soferita neatenta a fost la un pas sa provoace o tragedie dupa ce a intrat in intersectie fara sa dea prioritate. Pe imaginile surprinse de camere de supraveghere din zona se observa cum femeia care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra circula dinspre stadionul municipal si dorea sa ajunga in vale, pe strada Ceferistilor. In momentul in care pascaneanca a intrat cu autovehiculul in intersectie, nu s-a asigurat si a izbit violent un autoturism marca Volskwagen Polo, care circula regulamentar pe strada Dragos-Voda. Evenimentul se putea solda cu ranirea grava a celuilalt sofer deoarece autoturismul a fost lovit chiar in dreptul acestuia.

Intrebat despre cele doua incidente rutiere care au avut loc la scurt timp unul de celalalt, seful Politiei Locale, admite ca intersectia ar putea fi prevazuta si cu cateva marcaje stradale care sa vina in ajutorul conducatorilor auto care tranziteaza acea zona. Insa, potrivit acestuia, trebuie remarcata si vina soferilor care de multe ori dau dovada de neatentie sau lipsa de experienta.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Pensionarea la 70 de ani şi interdicţia cumulării pensiei cu salariu, aprobate de Senat

Senatul a aprobat cu 71 de voturi „pentru” şi 58 „împotrivă” proiectul de lege care prevede pensionarea...

Pelerinii au început să vină la Iași cu două săptămâni înainte de sărbătoarea Sfintei Parascheva

Oameni din toate colțurile țării vin deja să se închine sfintei spun ei, să evite aglomerația, dar...

Vremea se răcește și apar ploile. Prognoza pentru următoarele săptămâni, în fiecare regiune

Vremea se răcește în următoarele zile și apar ploile, potrivit prognozei ANM. Pana pe 10 octombrie, in...

Vine sezonul rece! Aveți grijă la întreținerea sobelor și centralelor termice

Se apropie sezonul rece si in fiecare an se intampla tragedii din cauza sobelor si a centralelor...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI