29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Serbarea sfârşitului de an la Clubul Long Ho Paşcani – VIDEO

oferta.oceancredit.ro
credius.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
answear.ro
elefant.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Sebarea sfârşitului de an a membrilor Clubului Long Ho din Paşcani a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la sala de sport din faţa Colegiului „Sadovenu” care a devenit neîncăpătoare pentru practicanţii artelor marţiale, a părinţilor, bunicilor şi prietenilor. Pe lângă acordarea de diplome de merit şi a sublinerii rezultatelor avute în acest an, copiii au primit şi daruri lăsate de Moş Crăciun, recompensă pentru străduinţă lor în acest an. 

qwan ki do

În acest an Clubul Long Ho din Paşcani a împlinit 30 de ani de când s-a înfiinţat, iar cu ocazia serbării sfârşitului de an au fost aduse în atenţia pubicului rezultatele avute, adică mii de ore de muncă şi sutele de medalii obţinute la competiţiile mondiale, europene şi naţionale de către practicanţii de arte marţiale.

Ovidiu Covaci, directorul tehnic al Federaţiei Române de Qwan Ki Do a criticat administraţia locală din Municipiu că nu sprijină suficient acest club, unde sunt înscrise aproape 200 de persoane, de la copii de câţiva ani până la adulţi. El mai spune că în cei 30 de ani de activitate nu a primit nici jumătate din bugetul pe acest an al Clubului Spotiv Municipal Paşcani.

S-au oferit şi diplome ca recunoaştere a performanţei sportive celor care au practicat acest sport la acest club. Este vorba despre Loredana şi Marius Pintilie, Ioan Danu, Cristi Sachelarie, Daniel Amariei, Dorin Atudorei, Cristi şi Ecaterina Ghervasie, Romeo Ancuţa, Andreea Stavarache.

Nu a lipsit programul demonstrativ de lupta a membrilor dar şi cel de colinde, iar la final au fost dăruite cadourile lăsate de Moş Crăciun. Evenimentul a fost programat pentru seară de vineri, 18 decembrie.
Clubul Long-Ho Paşcani a fost constituit în 1985, de către Ovidiu Covaci şi un grup de iubitori de arte marţiale şi sport.

18 DECEMBRIE 2015 CLUBUL LONG HO PASCANI SERBAREA SFARSITULUI DE AN

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI