21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Serbarea Pomului de Crăciun de la Liceul „Mihai Busuioc”

credius.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Spectacol pentru dascălii de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Paşcani. Elevii şcolii au pregătit un program de unde nu au lipsit colindele, dansurile folclorice, dar şi cele moderne care au stârnit zâmbetul profesorilor prezenţi.

Spectacolul a avut loc azi dimineaţă în sala de la Clubul Copiilor din Paşcani, iar elevii l-au pregătit pentru cadrele didactice în semn de mulţumire pentru toată dăruirea acestora şi timpul alocat fiecărui copil în parte atât în plan educativ cât şi pentru consilierea acestora în problemele personale.

Menţionăm că este o tradiţie ca înainte de sfârşitul anului elevii şcolilor să pregătească diferite serbări pentru profesori sau pentru Moş Crăciun care le trece pragul în această perioadă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI