35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Serbarea pensionarilor păşcăneni, la sfârşit de an. Urări pentru pășcăneni, critici pentru primar

Moment festiv pentru pensionarii internauţi păşcăneni. Ei au pregătit un moment de colinde, au scris o urătură dar au transmis şi un mesaj cetăţenilor oraşului, acum în prag de sărbătoare. Evenimentul a avut loc la sediul Bibliotecii Municipale, acolo unde bunicii îşi petrec o parte din timpul liber.

pensionari internauti

Pensionarii care au descoperit tainele calculatorului şi a internetului şi care de vreo câţiva ani au resuit să facă şi montaj pe fotografii şi imagini unde îşi povestesc frânturi din viaţa lor s-au constituit într-un Club. Clubul pensionarilor internauţi şi-a dat întâlnire la sediul Bibliotecii Municipale din Municipiu, duminică după amiază, 20 decembrie, acolo unde îşi desfăşoară activitatea şi au pregătit un program festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La o cană de ceai şi o prăjitură, ei au colindat, doamnele au povestit despre ce bucate fac de Crăciun dar au scris şi o urătură pentru cetăţenii oraşului şi cei care ne conduc.

Şi pentru a încheia ziua într-un mod frumos, au transims şi un mesaj de mulţumire celor care au răbdare cu ei, dar şi-au împărţit şi cadouri. – vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Cursuri de cunoaştere a calculatorului şi de folosire a internetului au loc la Biblioteca Municipală din Paşcani, acestea fiind predate de către directorul instituţiei Mihaela Cojocaru. Până acum, zeci de pensionari păşcăneni au învăţat să folosească reţelele de socializare sau să scrie un text într-un word.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow