24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Serbarea pensionarilor păşcăneni, la sfârşit de an. Urări pentru pășcăneni, critici pentru primar

horacredit.ro/
credius.ro
fashiondays.ro
answear.ro
elefant.ro
creditfix.ro
elefant.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Moment festiv pentru pensionarii internauţi păşcăneni. Ei au pregătit un moment de colinde, au scris o urătură dar au transmis şi un mesaj cetăţenilor oraşului, acum în prag de sărbătoare. Evenimentul a avut loc la sediul Bibliotecii Municipale, acolo unde bunicii îşi petrec o parte din timpul liber.

pensionari internauti

Pensionarii care au descoperit tainele calculatorului şi a internetului şi care de vreo câţiva ani au resuit să facă şi montaj pe fotografii şi imagini unde îşi povestesc frânturi din viaţa lor s-au constituit într-un Club. Clubul pensionarilor internauţi şi-a dat întâlnire la sediul Bibliotecii Municipale din Municipiu, duminică după amiază, 20 decembrie, acolo unde îşi desfăşoară activitatea şi au pregătit un program festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La o cană de ceai şi o prăjitură, ei au colindat, doamnele au povestit despre ce bucate fac de Crăciun dar au scris şi o urătură pentru cetăţenii oraşului şi cei care ne conduc.

Şi pentru a încheia ziua într-un mod frumos, au transims şi un mesaj de mulţumire celor care au răbdare cu ei, dar şi-au împărţit şi cadouri. – vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Cursuri de cunoaştere a calculatorului şi de folosire a internetului au loc la Biblioteca Municipală din Paşcani, acestea fiind predate de către directorul instituţiei Mihaela Cojocaru. Până acum, zeci de pensionari păşcăneni au învăţat să folosească reţelele de socializare sau să scrie un text într-un word.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI