22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Serbarea Crăciunului la Centrul de Studii „Ştefan cel Mare” din Paşcani – VIDEO

oferta.oceancredit.ro
answear.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
credius.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea Crăciunului, aşa că în mai toate instituţiile de învăţământ sunt organizate serbări şi programe artistice unde elevii colindă conducerea şcolii. Aşa s-a întâmplat şi la Centrul de Studii „Ştefan cel Mare” din Paşcani. Pentru gestul lor, la finalul programului au primit colaci, mere şi portocale.

CENTRU DE STUDII

Aşa şi-au început programul cei care urmează cursurile Centrului de Studii „Ştefan cel Mare” din Paşcani. În faţa conducerii, profesorilor şi personalului auxiliar studenţii au cântat colinde ce prevestesc Naşterea Domnului.

Nu au lipsit urăturile scrise special pentru cei din fruntea Postlicealei dar şi pentru profesorii care vin şi predau cursurile la Asistent medical generalist, Asistent medical de farmacie şi Asistent medical de balneo – fiziokinetoterapie şi recuperare.

Pentru gestul lor, cursanţii au primit colăcei, mere şi portocale, iar Viorel Enea, preşedintele Fundaţiei i-a felicitat pentru că au ales să urmeze aceste cursuri.

SERBARE DE CRĂCIUN LA CENTRU DE STUDII ''ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT" PAȘCANI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI