30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Serbare de Crăciun și campanie umanitară la CF „Unirea” Paşcani

Activităţi şcolare, extraşcolare şi campanie umanitară au organizat elevii şi profesorii de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate „Unirea” Paşcani. Iar, aşa, ca de final de an, elevii au organizat o serbare şi au colindat profesorii şcolii. La final au primit din partea conducerii colaci, fructe şi bomboane.

serbare unirea 1

Ca în fiecare an, elevii alături de profesori pregătesc în această perioadă, spectacole şi activităţi cu scop caritabil pentru cei care se află în suferinţă. Doi dintre aceştia învaţă la CF Unirea, iar pentru ei a fost organizat un târg de Crăciun cu produse făcute de elevii şcolii, dar a avut loc şi o proiecţie de film unde biletul a costat 5 lei. Banii strânşi, 1.400 de lei, vor fi împărţiţi în mod egal elevilor Loredana Anghel şi Dumitru Enache.

brad eco
O altă activitate unde s-au implicat elevii a fost – Bradul eco. Adolescenţii au confecţionat bradul din materiale reciclabile, iar profesorii au votat cel care au considerat că e frumos. Cele mai reuşite creaţii vor fi premiate cu diplome şi dulciuri, dar vor participa şi la altă expoziţie judeţeană unde sunt premii în bani. Activitatea a fost coordonată de profesorul Mioara Petrescu.

serbare unirea 2
Un moment aşteptat de elevi şi profesori a fost serbarea de iarnă. Aici, elevii în faţa unui public numeros au interpretat piesa de teatru „Povestea de Crăciun” dar au şi recitat poezii şi cântat colinde. La final au primit colaci, fructe şi bomboane.
Cu tematica Naşterii Domnului a fost organizată şi o expoziţie, sub coordonarea profesorului Mugurel Spătaru ce poate fi văzută zilele acestea în holul instituţiei de învățământ.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Incep lucrarile pentru apa si canalizare. A avut loc prima sedinta de pregatire

Vesti bune pentru pascaneni. Lucrarile pentru extinderea si repararea...

Legislativul din Harlau, sedinta cu 14 proiecte

Legislativul din orasul Harlau este convocat in sedinta ordianra...

Concursuri de angajare la pompieri. Posturi la Pașcani, Târgu Frumos și Iași

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza” al Judeţului...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow