More

  Serbare de Crăciun și campanie umanitară la CF “Unirea” Paşcani

  Array

  Activităţi şcolare, extraşcolare şi campanie umanitară au organizat elevii şi profesorii de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” Paşcani. Iar, aşa, ca de final de an, elevii au organizat o serbare şi au colindat profesorii şcolii. La final au primit din partea conducerii colaci, fructe şi bomboane.

  serbare unirea 1

  Ca în fiecare an, elevii alături de profesori pregătesc în această perioadă, spectacole şi activităţi cu scop caritabil pentru cei care se află în suferinţă. Doi dintre aceştia învaţă la CF Unirea, iar pentru ei a fost organizat un târg de Crăciun cu produse făcute de elevii şcolii, dar a avut loc şi o proiecţie de film unde biletul a costat 5 lei. Banii strânşi, 1.400 de lei, vor fi împărţiţi în mod egal elevilor Loredana Anghel şi Dumitru Enache.

  brad eco
  O altă activitate unde s-au implicat elevii a fost – Bradul eco. Adolescenţii au confecţionat bradul din materiale reciclabile, iar profesorii au votat cel care au considerat că e frumos. Cele mai reuşite creaţii vor fi premiate cu diplome şi dulciuri, dar vor participa şi la altă expoziţie judeţeană unde sunt premii în bani. Activitatea a fost coordonată de profesorul Mioara Petrescu.

  serbare unirea 2
  Un moment aşteptat de elevi şi profesori a fost serbarea de iarnă. Aici, elevii în faţa unui public numeros au interpretat piesa de teatru “Povestea de Crăciun” dar au şi recitat poezii şi cântat colinde. La final au primit colaci, fructe şi bomboane.
  Cu tematica Naşterii Domnului a fost organizată şi o expoziţie, sub coordonarea profesorului Mugurel Spătaru ce poate fi văzută zilele acestea în holul instituţiei de învățământ.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet