Slider

Serbare cu scop caritabil la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc din Pașcani

Utilul cu plăcutul au fost combinate într-un spectacol organizat de elevii de la o școală din Pașcani. Astfel pe lângă colinde, cântecele tradiționale de Crăciun și obiceiurile de iarnă, toți cei prezenți au fost invitați să doneze puțin din ce au în urna amenajată pentru a ajuta o familie necăjită, acum în prag de sărbători.

Elevii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” au pregătit un frumos spectacol pentru sărbătorile de iarnă. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, de la cei mai mici până la cei în ultimul an de școală au cântat colinde și cântece tradiționale de Crăciun. Nu au lipsit nici obiceiurile pentru Noul An.

Evenimentul a avut loc la Clubul Copiilor din Pașcani, iar toți cei prezenți au fost invitați să doneze din puținul lor în urna special amenajată. Cu banii strânși se vor cumpăra daruri celor care au nevoie de hrană pentru a avea sărbători frumoase.

Menționăm că în majoritatea școlilor au avut loc serbări care să încheie acest an. Mulți au luat haina lui Moș Crăciun și au dus daruri celor mai puțin avantajați.

Slider