22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Sens unic pe toată strada Izvoarelor

creditfix.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditprime.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Sens unic pe toată strada Izvoarelor din municipiu Paşcani. Dacă de câteva luni pe o porţiune din strada Izvoarelor se circulă pe un singur sens, acum se discută ca măsură să fie extinsă pe tot segmentul de drum, de la intersecţia cu strada 1 Decembrie până la ieşire pe Ceferiştilor, sensul de mers fiind de la Poliţie spre Piaţă. Propunerea a fost făcută astăzi, de şeful Biroului Rutier, Costel Spânu în cadrul întâlnirii comisiei de circulaţie.

Decizia finală urmează să fie luată după sărbători. Totodată se caută o soluţie pentru găsirea unei variante ocolitoare de pe strada 1 Decembrie spre strada Mihai Eminescu.

De asemenea, de miercuri 4 mai se va începe montarea de indicatoare lunimoase la 25 treceri de pietoni din oraş şi la şcolile din suburbii.

Reamintim că mai mulţi pietoni au fost accidentaţi pe trecerile de pietoni, şoferii motivând că nu i-au văzut deoarece indicatoarele luminoase lipsesc.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI