32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Sens giratoriu distrus! Comisia Rutieră vrea să amenajeze altele

Sens giratoriu distrus! Comisia Rutieră vrea să amenajeze altele

Singurul sens giratoriu din Pașcani arată ca după bombardamente după mai bine de trei ani de când a fost amenajat. Se pare că circulația de mare tonaj și condițiile meteo au dus la distrugerea balizelor montate în interesecția străzilor Grădiniței cu Calea Romanului. Administrația locală a dat deja comandă de altele noi ce urmează să fie montate.

Câteva dintre balizele sensului giratoriu din Pașcani sunt distruse. În urma mai multor reclamații din partea șoferilor, administrația locală a luat măsuri. A fost dată comandă de noi balize ce vor fi înlocuite cu cele defecte. Pentru un plus de siguranță, au fost comandate și rezerve.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate în unele zone din Pașcani, iar discuții pentru a fi amenajate sensuri giratorii în oraș au mai fost mai ales în cadrul ședințelor Comisiei Rutiere, unde fac parte polițiști și reprezentanții administraței locale. Ei se vor întruni la sfârșitul acestei luni pentru a pune la punct unele detalii.

De exemplu, se doreșete amenajarea cu balize a unui sens giratoriu în zona Spitalului Muncipal, acolo unde circulația rutieră se desfășoară mai tot timpul cu dificultate.

Amintim că sensul giratoriu din Pașcani a fost amenajat în iarna anului 2014

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow