22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Senatorul Lazar vrea sa viziteze puscariile

Ultimele știri

Un senator PSD vrea sa viziteze inchisorile. In sedinta Senatului de luni, 24 februarie 2014, Sorin Lazar a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa ii comunice care este practica europeană cu privire la dreptul parlamentarului de a vizita si asculta persoanele private de libertate din penitenciare.
„În temeiul art. 51 alin (2) lit. (b) din Legea 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, senatorii sau deputaţii Parlamentului României, cu împuternicire din partea comisiei din care fac parte, pot vizita si asculta persoane condamnate în incinta penitenciarului cu conditia ca identitatea şi calitatea persoanelor să se dovedească cu actul de identitate şi legitimaţia de serviciu, în condiţii de confidenţialitate” se precizeaza in comunicatul de presa trimis pe adresa redactiei.

Mentionam ca in aceeasi sedinta, senatorul a cerut informatii si despre situatia lucrarilor de la sistemul antigrindina din judet si cand va fi finalizata investitia.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
22.3 ° C
24.1 °
21.3 °
62 %
2.1kmh
78 %
Dum
21 °
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI