2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Senatorul Lazar ii pune pe ministri la treaba. Vrea sa afle cati cititori si cati detinatori de arme sunt in fiecare localitate

Despre senatori si deputati se stie ca merg in Parlament ca sa faca legi. Ei bine o zi pe saptamana, din munca lor, este destinata intrebarilor , interpelarilor sau declaratilor politice, cele mai multe dintre ele adresate Guvernului.

Astazi senatorul PSD, Sorin Lazar a avut 3 asemenea interventii care cu siguranta vor da bataie de cap ministrilor in cauza, pana ce vor gasi raspunsurile.
Una dintre ele a fost adresata Ministrului Culturii, Daniel Barbu cu privire la situatia din biliotecile publice comunale si orasenesti. Mai exact senatorul de Targu Frumos vrea sa afle chiar din surse ministeriale ,,care care sunt criteriile de selecție ale cărților si informații statistice privind bibliotecile și numărul de cititori pe fiecare unitate in parte…” pe motiv ca ,,achiziţia de cărţi pentru copii la nivelul bibliotecilor comunale este una slabă investindu-se foarte puțin…”
Ate doua intrebari au fost adresate Ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe. Prima in legatura cu continuarea lucrarilor de reabilitare a sediului Politiei din Targu Frumos, iar cea de-a, doua despre numarul de arme si al detinatorilor de arme pe fiecare judet in parte.
Senatorul Lazar a cerut ministrului sa ii spuna ,, daca se are în vedere, pentru anul următor, alocarea financiară necesară finalizării lucrărilor de la sediul Poliției oraşului Târgu Frumos…” si ,,o situatie statistică cu privire la numărul de arme și numărul deținătorilor de arme pe județe…”.

Orizont.info

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow