More

  Senatorul Florin Constantinescu reprezinta Romania reprezinta Romania la Conferinta Presedintilor Parlamentelor din Europa de Sud-Est

  Array

  florin constantinescu (2)

  Cea de-a 10-a Conferinta a Presedintilor de Parlamente din Statele Participante la Procesul de Cooperare in Europa de Sud-Est (SEECP) si la reuniunea Grupului de lucru privind institutionalizarea Dimensiunii Parlamentare a SEECP va avea loc in Republica Macedonia, in perioada 26-28 mai 2013.

  Senatul Romaniei este reprezentat la aceasta Conferinta de o delegatie condusa de vicepresedintele Senatului Romaniei, senatorul pascanean Florin Constantinescu.

  Conferinta va fi prefatata, in dupa-amiaza zilei de 26 mai, de o reuniune a Grupului de lucru privind institutionalizarea Dimensiunii Parlamentare a SEECP, ai caror membri vor conveni asupra raportului final privind liniile directoare si modalitatile de institutionalizare a DP a SEECP. Acest raport va fi inaintat Conferintei Presedintilor de Parlamente.

  In prima parte a Conferintei, participantii vor dezbate tema Criza economica si noile provocari – rolul parlamentelor nationale si al cooperarii regionale interparlamentare. Aceasta dezbatere va fi urmata de o sesiune dedicata examinarii Raportului Grupului de lucru privind liniile directoare si modalitatile de continuare a dezvoltarii Dimensiunii Parlamentare a SEECP in vederea infiintarii Adunarii Parlamentare a SEECP, se arata intr-un comunicat de presa.

  In cea de-a doua zi a Conferintei, vor fi examinate si adoptate Declaratia finala si alte documente ale celei de-a 10-a Conferinte a Presedintilor de Parlamente din Statele Participante la SEECP. sursa bzi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet