More

  Senatorul Constantinescu solicita Guvernului masuri de protectie pentru romanii cu venituri mici, ca sa treaca iarna

  Array

  Un parlamentar din Pascani a solicitat Guvernului masuri speciale de asistenta sociala pentru romani cu venituri mici, care sa fie cuprinse in Bugetul de Stat pentru anul viitor. Senatorul Florin Constantinescu a atras atentia ca acesta iarna va fi greu de suportat de familiile defavorizate si ca politicienii trebuie sa acorde atentia cuvenita la dezbaterile pe marginea proiectului de buget .

  “În curând iarna va bate la uşile noastre şi, din păcate, românii vor fi asaltaţi de cheltuieli. Dacă ne gândim doar la coşul zilnic, la gaze sau la electricitate, am putea constata că românii nu vor avea prea multe motive să se bucure în sărbătorile de iarnă. Să nu mai punem la socoteală că, din păcate, foarte mulţi sunt datori la bănci, au credite pe care nu mai au posibilitatea să le plătească şi ajung să fie executaţi silit… Cel mai important lucru este acela de a realiza un buget viabil pentru ţară, un buget care să nu aibă semne de întrebare de genul “de unde mai plătim cele 45 de zile rămase”. Un buget care să cuprindă listă de investiţii clară, bani pentru domeniile prioritare, pentru sănătate şi educaţie, pentru infrastructură şi proiecte. Şi, cel mai important, atunci când facem bugetul, trebuie să ne gândim şi la români. Să conştientizăm că vine iarna şi că pentru mulţi dintre semenii noştrii nu va fi o iarnă uşoară. Să analizăm ce am făcut până acum pentru români şi să vedem ce trebuie să facem” se arata intr-un comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noastre.

  In acelasi context parlamentarul pascanean a solicitat prin intermediul unei interpelari Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului sa ii comunice stadiul programului de alimentare cu apă a suburbiei Blagesti, ţinând cont de faptul că la începutul anului 2011 a fost depus studiul de fezabilitate in acest sens.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet