23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Semnele care te ajută să afli dacă ești deshidratat în timpul sezonului cald

Având în vedere că temperaturile ridicate au început să își facă apariția, un lucru important este să evitați deshidratarea în timpul sezonului cald.

Apa reprezintă aproape două treimi din greutatea corporală și aproximativ 73% din creier.

Hidratarea pe timpul verii

Hussain Abdeh, farmacist la Medicine Direct a spus că este important să nu ignorăm semnele de deshidratare. Există semne cheie ale afecțiunii la care trebuie să fii atent. „Semnele deshidratării includ sete extremă, dureri de cap și oboseală”, a spus farmacistul.

NHS afirmă că, dacă ești deshidratat, vei avea și gura, buzele și ochii uscați. De asemenea, este posibil să urinați puțin – de mai puțin de patru ori pe zi. „Păstrați o sticlă de apă reutilizabilă la dumneavoastră, astfel încât să puteți bea regulat apă”, a adăugat Hussain.

El a adăugat că, în timp ce majoritatea oamenilor folosesc apă pentru a se menține hidratați, puteți folosi apa și pentru a vă răcori. „Faceți un duș sau o baie răcoroasă sau, alternativ, dacă sunteți afară, luați cu dumneavoastră un spray răcoritor pentru a vă menține fața și corpul rece și pentru a reîmprospăta pielea pe vremea mai caldă.”

Continuarea pe evz.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow