11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Semne bune anul are. Investitii in Motca

Noul an aduce investitii mari in comuna Motca. De cateva zile au inceput lucrarile pentru modernizarea unui camin cultural din localitate. Proiectul are o valoare de aproape 3 milioane de lei, iar din acesti bani se vor asigura dotarile necesare, se va consolida cladirea si se va construi un etaj.

De la inceputul acestei saptamani, in localitatea Motca au inceput lucrarile la Caminul Cultural. Muncitorii firmei care a castigat licitatia au inceput lucrul in interior cladirii pana cand vremea se va mai incalzi. Apoi, vor fi consolidati peretii si va fi construit inca un nivel unde va fi mutata biblioteca comunala. Noul camin va avea si o sala de spectacole mai mare si grupuri sanitare.

Sediul institutiei de cultura a fost construit prin anii ’60. Are podul din stuf, tencuiala exterioara a inceput sa cada, iar acoperisul este deteriorat. Edilul comunei, Constantin Serioja Hobinca, spera ca pana la finalul anului, investitia sa fie finalizata.

Mentionam ca la sfarsitul lunii decembrie anul trecut au inceput si lucrarile de asflatare la drumul comunal 111 in satul Boureni. Cu suma de 3,8 milioane de lei de la Guvernul Romaniei, tronsonul de drum va fi modernizat.

Reamintim faptul ca drumul era din pamant. Localnicii intampinau dificultati atunci cand ploua mai serios si reuseau sa circula doar cu masina.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow