More

  Semnături pentru redeschiderea unui parc din Pașcani

  Array

  Inca o initiativa pentru redeschiderea parcul din Pascani, din spatele blocului C5. Un pensionar a strans zeci de semnaturi de la locatarii din zona si a facut o cerere adresata administratiei locale, pentru amenajarea spatiului, ca loc de joaca.

  audiente
  Dupa aproape sase luni de cand a fost desfiintat parcul din zona Deal a municipiului, locatarii vor sa fie amenajat din nou un spatiu pentru copii. In audientele de astazi, tinute de viceprimarul Vasile Acsinte, un pensionar a venit cu un tabel cu zeci de semnaturi de la pascaneni, pentru a cere acest lucru. De asemenea, oamenii cer ca macar sa fie facut doar un parc cu banci, fara mobilier pentru joaca, iar pietrisul sa fie luat de acolo.

  Locatarii sunt nemultumiti si de faptul ca un barbat dintr-un bloc din zona, alunga copiii atunci cand joaca fotbal in spatiu ramas gol dupa mutarea mobilierului.

  Serban, un copil de opt ani, a trait acest lucru pe pielea lui. A fost certat pentru ca s-a jucat cu mingea si a facut galagie.

  copil parc
  Pentru a rezolva aceasta problema, viceprimarul Vasile Acsinte, a precizat ca se va face un parc doar cu banci si se va curata pietrisul.

  Mentionam ca la audientele de astazi au venit peste 20 de pascaneni, majoritatea cu probleme de fond funciar si sociale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI