24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Seminar de dezvoltarea pentru afacerile fermierilor

creditprime.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
answear.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
credius.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Întâlnire importantă pentru fermierii din zona Paşcani. Astăzi, începând cu ora 10:00 în sala de spectacol de la Clubul Copiilor din Municipiu a avut loc un seminar în cadrul căruia au fost prezentate ofertele distribuitorilor de furaje, utilaje, seminte şi pesticide. Aceștia au vorbit de cele mai noi produse  din domeniul agricol pe care le dețin. La întâlnire au participat peste 50 de persoane care au deja o fermă sau care vor să-şi dezvolte o afacere în agricultură.

La seminar au fost prezentate principalele rase de animale pure, modul în acestea pot fi exploatate fie pentru producţia de lapte sau carne. Nu au lisit nici distribuitorii de furaje, îngrăşăminte sau pesticide.

Fermierii s-au arătat încântaţi de prezentare şi mai mult decât atât i-au invitat pe distribuitori să le treacă pragul fermelor pentru a vedea rezultatele produselor vândute de ei.

Nu au lipsit de la întâlnire nici reprezentanţii băncilor. Aceştia şi-au prezentat ofertele de credite pentru întreprinzătorii mici şi mijloci, dar şi pentru tinerii care vor să înceapă o afacere în agricultură şi nu au bani.

Menţionăm că evenimentul de astăzi a fost organizat de Camera Agricolă Iaşi şi a avut ca scop facilitarea întâlnirilor dintre fermieri şi furnizorii de utilaje, produse sau servicii pentru agricultură.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI