18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Semafoarele, funcţionale de săptămâna viitoare. Modificări de circulaţie in zonele unde au fost amplasate

Primăria Paşcani se pregăteşte sa puna in functiune noile semafoare, din intersectiile de la Spitalul de Urgenta, cladirea Constructorul si cea din zona Garii.
„De marți, 28 august a. c, noile semafoare vor fi puse în funcțiune. Timp de o săptămână acestea vor avea galben intermitent, iar din 3 septembrie a.c. ele vor funcționa normal. Noilor intersecții semaforizate aduc și câteva modificări în trafic pe străzile Gării cu Ceferiștilor, Grădiniței cu Ștefan cel Mare – la spital, Grădiniței cu Moldovei – la Constructorul.” se arata intr-un comunicat de presa.

Odata cu noile semafoare vor fi facute si câteva modificări in traficul rutier. Ele au fost dezbătute si aprobate in şedinţa Comisiei de Circulaţie, întrunita pe 23 august, de la ora 13.00.

„Vor fi montate noi indicatoare și marcaje rutiere ce vor fi amplasate și trasate în apropierea acestora, cu rugămintea să fie respectate de fiecare participant la trafic. De exemplu, zilele acestea se lucra la amenajarea unei noi treceri de pietoni pe strada Stefan cel Mare, ce va fi mutată spre Protopopiat. Intrarea în parcarea Gării se va face executând manevra la dreapta pe lângă Oficiul Poștal iar ieșirea se va face pe partea unde e sediul Poliției TF.O altă noutate este aceea că pe strada Stadion va fi amenajată o trecere de pietoni. De asemenea, în apropierea acestor intersecții se vor monta și indicatoare cu oprire interzisă.”
Menţionăm ca şoferii care au parcate maşinile in apropierea intersecţiilor vor trebui sa elibereze zona. In acest sens Politia Locala va demara o campanie de informare, anunţa administratia locală anunţa că mai întâi vor fi înlocuite reţelele de apă şi canalizare şi refacerea branşamentelor la locala.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI