18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Selecții pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Anunț în vederea selectării și desemnării operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare

C.P. Primaria Pascani – Vin la dumneavoastra cu rugamintea de a face un apel in special la tinerii din Pascani, cei care doresc sa faca relativ usor un venit in plus prin participarea ca operator de calculator in sectiile de votare de pe raza Municipiului Pascani.

Pana in momentul de fata s-au inscris 19 persoane pentru operator de calculator ai Sectiilor de votare iar in Municipiu vor fi 27 de Sectii de votare. In acest sens ar mai fi nevoie de 8 persoane la care se adauga 6 persoane ce vor fi rezerve.

Anuntul:

În conformitate cu prevederile Legii 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, precum și ale Legii nr.208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, în cadrul proceselor electorale ce vor avea loc în anul 2016 va fi utilizat, în premieră, Sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal.

Având în vedere faptul că, potrivit prevederilor art. 121 alin. (1) și (2) din Legea nr. 115/2015, corroborate cu dispozițiile art.48 alin. (16) și art. 109 alin (1) și (2) din Legea nr. 208/2015, Guvernul, Ministerul Afacerilor Interne, primarii și președinții consiliilor județene trebuie să asigure operatorii de calcul ai birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Cererile pentru desemnarea ca operator de calculator al biroului electoral al secției de votare se vor depune la Ghiseul Unic din Primaria Pascani

Persoanele ce vor fi acceptate vor fi evaluate în sesiuni de examinare practică de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, cu sprijinul Autorității Electorale Permanente și al Institutului Național de Statistică.

Precizăm că persoanele selectate ca operatori de calculator vor primi pe durata desfășurării activității în cadrul secțiilor de votare, o indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Anexăm modelul cererii pentru desemnarea ca operator de calculator al biroului electoral al secției de votare, cât și materiale informative pentru persoanele interesate a fi operatori de calculator în birourile electorale ale secțiilor de votare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI