18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Selecţie pentru pasionaţii de baschet în Paşcani

Va place să jucaţi baschet şi vreţi să vă faceţi remarcaţi? Ei bine, acum aveţi această posibilitate şi puteţi participa la o selecţie şi mai ales la un turneu ce se va desfăşură în următoarele săptămâni în regiunea Moldovei. Mai mult, dacă sunteţi buni la acest joc, reprezentanţi de la Federaţia Română de Baschet sunt cu ochii pe talente.

Un sport apreciat mai ales în America, va ajunge şi la Paşcani, deşi sunt pasionaţi ai acestui sport. Copiii care au intre 7 si 10 ani din Municipiu şi nu numai sunt aşteptaţi în câteva zile să participe la un meci demonstrativ şi mai ales să fie selecţionaţi pentru a face parte din proiectul Federaţiei Române de Baschet şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Proiectul ce poartă denumirea de “Moldova la doi paşi de coş” este implementat în 20 de oraşe din această regiune printre care şi Paşcani. Astfel pe data de 24 septembrie, începând cu orele 10.00, doritorii sunt aşteptaţi la sala de sport din incinta bazei sportive a Clubului din Municipiu pentru a participa la un meci demonstrativ dar şi de a face parte din diferite activităţi sportive care se vor desfăşura acolo. Mai mult, copiii vor primi şi premii.

Pentru a participa la turneul final, cei aleşi vor fi antrenaţi de profesorii de educaţie fizică şi sport Dan Bârgăoanu şi Cătălina Rotaru. La selecţii sunt aşteptaţi băieţi şi fete, iar antrenamentele se vor desfăşura pe o perioada de 8 săptămâni.

Mai multe informaţii in cadrul ştirilor INFOBIT.

Alte articole