More

  ŞEFUL TOT ŞEF VREA SĂ RĂMÂNĂ

  Fostul primar al comunei Mirosloveşti, Ionuţ Gospodaru, auditor la Spitalul de Urgenţe din Paşcani, urmează să fie anchetat de comisia de disciplină. Solicitarea vine chiar de la managerul Costică Panzaru pe motiv că salariatul spitalului şi-ar fi depăşit atributiile de serviciu şi l-ar fi dezinformat.
  Fostul edil a trimis o adresă Consiliului Local Paşcani prin care a solicitat modificarea proiectului propus spre aprobare de conducerea spitalului privind organigrama şi statul de funcţii, pe motiv că documentul ar încălca prevederile legale. El a recomandat înfiinţarea unui post de şef şi angajarea a încă 4 auditori, la compartimentul de audit intern acolo unde în momentul de faţă lucrează singur. Altfel spus s-a propus singur într-o funcţie de conducere, fără aprobarea prealabilă a Consiliului de Administraţie.
  “… Recomand Consiliului Local al Municipiului Paşcani să analizeze aspectele semnalate şi să ia măsurile legale pentru că în organigramă şi statul de funcţii ale Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani să fie prevăzută o structură de audit dimensionata cu 5 auditori interni dintre care 4 funcţii de execuţie şi o funcţie de conducere – şef compartiment de audit public intern…”
  Consilierii locali au aprobat modificarea organigramei fără suplimentarea numărului de auditori. Atât reprezentanţii Primăriei car şi managerul spitalului susţin că un singur auditor este suficient pentru activitatea spitalului, la fel cu se întâmplă şi în administraţia locală.
  Menţionăm că Ionuţ Gospodaru a fost primar al comunei Mirosloveşti timp de două mandate în perioada 2008 2016 şi consilier al primarului Pascaniului, Dumitru Pantazi, timp de 4 luni în perioada 2016 -2017.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

    Primăria Paşcani a luat primele măsuri, după şapte luni de zile de când Poliţia Locală a prezentat un raport cu privire la terenurile din...

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

    Vidanjarea subsolurilor blocurilor din Paşcani, acolo unde este cazul, va fi făcută după ridicarea stării de alertă, măsura impuse de Guvernul României pentru combaterea...

  Opinii