25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Șeful subunității de pompieri Pașcani, premiat la ISU Iași pentru merite deosebite

pompieri

Comandantul subunitatii ISU Pascani a fost premiat astazi de catre conducerea judeteana a Inspectoratului Judetean. Lt. comandant, Sandu Vornicu, a primit insigna onorifica de pompier de onoare pentru fapte deosebite, indeplinirea misiunilor si tinuta morala ireprosabila. Totodata, aceeasi distinctie a primit si plt. maj. Francisc Narcis MÂNZAT din Iasi.

Inmanarea distinctiei a avut loc in cadrul premierii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Euronest (ADI), care a primit din partea ISU Iasi emblema de merit “Partener pentru ordine si siguranta publica”, pentru contributii deosebite in sustinerea activitatii.

La premiere a participat si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei si presedintele ADI Euronest. “Rezultatele obținute de Asociația Euronest sunt vizibile nu numai în ceea ce privește achiziția de autospeciale și ambulanțe, ci și la capitolul atragerii de fonduri europene. La acest capitol, Regiunea de Nord – Est are cel mai ridicat grad de absorbție, de peste 100%, cel mai mare număr de echipamente achiziționat și cel mai mare număr de persoane deservite. În ultimii doi ani, timpul de răspuns și de intervenție la situațiile de urgență a scăzut cu 60%. În 2014, tot prin Asociația Euronest, în regiunea noastră vor ajunge 24 de freze și 6 șenilate, dotate cu cele mai moderne echipamente medicale”se arata in comunicatul de presa trimis pe adresa redactiei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow