13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Șeful subunității de pompieri Pașcani, premiat la ISU Iași pentru merite deosebite

pompieri

Comandantul subunitatii ISU Pascani a fost premiat astazi de catre conducerea judeteana a Inspectoratului Judetean. Lt. comandant, Sandu Vornicu, a primit insigna onorifica de pompier de onoare pentru fapte deosebite, indeplinirea misiunilor si tinuta morala ireprosabila. Totodata, aceeasi distinctie a primit si plt. maj. Francisc Narcis MÂNZAT din Iasi.

Inmanarea distinctiei a avut loc in cadrul premierii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Euronest (ADI), care a primit din partea ISU Iasi emblema de merit “Partener pentru ordine si siguranta publica”, pentru contributii deosebite in sustinerea activitatii.

La premiere a participat si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei si presedintele ADI Euronest. “Rezultatele obținute de Asociația Euronest sunt vizibile nu numai în ceea ce privește achiziția de autospeciale și ambulanțe, ci și la capitolul atragerii de fonduri europene. La acest capitol, Regiunea de Nord – Est are cel mai ridicat grad de absorbție, de peste 100%, cel mai mare număr de echipamente achiziționat și cel mai mare număr de persoane deservite. În ultimii doi ani, timpul de răspuns și de intervenție la situațiile de urgență a scăzut cu 60%. În 2014, tot prin Asociația Euronest, în regiunea noastră vor ajunge 24 de freze și 6 șenilate, dotate cu cele mai moderne echipamente medicale”se arata in comunicatul de presa trimis pe adresa redactiei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI