2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Şeful secţiei de îngrijiri paliative, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Încă un cadru medical de la Spitalul de Urgenţă din Paşcani a fost confirmat pozitiv cu nou coronavirus. Este vorba despre un medic, şeful secţiei de îngrijiri paliative.

Bărbatul a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Iași, în cursul zilei de duminică, după ce a fost testat. Conform unor surse neoficiale pacientul ar fi rămas cu sensibilitate pulmonară în urmă unei răceli.

În aceeași zi au mai fost confirmate trei persoane: o femeie de 48 de ani, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 35 de ani. Și ei au fost transferați la unitatea medicală din Iași.

De asemenea în cursul zilei de vineri un alt bărbat din Paşcani a fost confirmat pozitiv cu coronavirus şi internat la clinică din Iaşi. Este vorba despre un salariat al operatorului local de apă şi canalizare. El a fost depistat în urmă testărilor făcute în rândul personalului societăţii.

O altă persoană care a intrat în contact cu acesta a fost testată în cursul zilei de sâmbătă. Femeia în vârstă de 56 de ani a fost transportată cu ambulanţa la Compartimentul de Urgențe pentru că se simţea rău. Rezultatele au fost negative.

În cursul zilei de astăzi a mai fost confirmat un caz: o femeie de 65 de ani, din municipiu. Ea a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Menționăm că în momentul de față încă opt persoane se află în izolare la Spitalul Municipal și așteaptă rezultatele testelor.

Alte articole