-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Șeful Postului de Poliție din Heleșteni s-a stins din viață. Mesaj de condoleanțe din partea Inspectoratului de Poliție Județean Iași

Pierdere imensă in randul politistilor din comunele de langa Pascani. Șeful Postului de Poliție din Heleșteni s-a stins din viață, la varsta de 50 de ani, răpus de o boală necruțătoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a transmis un mesaj de condoleante:

Inspectoratul Județean de Poliție Iași își exprimă profundul regret cauzat de stingerea fulgerătoare a agentului șef principal de poliție, Gurzun Mirel, șeful Postului de Poliție Heleșteni, care la vârsta de 50 de ani a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.
Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost un camarad de nădejde, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și pentru cetățenii în slujba cărora a fost prezent pe tot parcursul carierei.
Transmitem condoleanțe rudelor sale, îndurerate și greu încercate de soartă și ne arătăm compasiunea pentru pierderea suferită.
Atașamentul față de fostul nostru coleg îi asigură nemurirea în sufletele noastre!

Potrivit unui anunt de pe paginile de socializare, slujba de inmormantare va avea loc sambata, 21 ianuarie, la capela cimitirului din zona Deal a Pascaniului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow