8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Seful Politiei Locale din Pascani reclamat la Parchet

Furnizorul iesean de apa a facut o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva sefului Politiei Locale din Pascani. Acest demers vine dupa ce, politistii locali au primit ordin de la Primaria Pascani pentru a pazi apometrele si sa impiedice ca angajatii Apavital sa debranseze blocurile de la furnizarea apei.

Seful Politiei Locale din Pascani a fost reclamat la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani pentru ca a ascultat de primar. Plangerea a fost depusa zilele trecute de Apavital Iasi pentru abuz in serviciu.

In comunicat de presa emis de institutie este precizat faptul ca a inceput urmarirea penala in rem si dat fiind stadiul solutionarii dosarului, nu se pot face publice alte informatii.

Intrebat de reporterii TV BIT, seful Politiei spune ca nu vrea sa comenteze actiunile celor de la Apavital si ca are de gand sa faca plangere pentru ultraj impotriva directorului Ioan Toma, dupa solutionarea cazului. Vasilica Avasiloaiei sustine ca nu a facut altceva decat sa actioneze in interesul comunitatii cu respectarea legii.

Mentionam ca Politia Locala a primit ordin de la Primaria Pascani sa pazeasca apometrele pentru a nu mai fi debransate blocurile de la reteaua de apa. Apa Vital a recurs la aceasta masura acolo unde locatarii au refuzat sa incheie contractele de furnizare a apei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow