25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Şeful Poliţiei Hârlău, Dumitru Simio­nescu, audiat la DNA. Ar putea fi trimis în judecată

Comisarul-şef Dumitru Simio­nescu s-a prezentat în cursul zilei de ieri la sediul Direciţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi. Anchetatorii au decis să pună în mişcare acţiunea penală împotriva poliţistului, lăsând astfel de înţeles că, în perioada următoare, Simionescu ar putea fi trimis în judecată.

Faptele de care este acuzat Simionescu datează de la începutul anului 2015. Atunci, în ianuarie, Ioan Amariei, şeful Oco­lu­lui Silvic, i-ar fi spus gestionarului-şef al formaţiunii de exploatare din cadrul ocolului Silvic Hârlău să pregătescă o cantitate de lemne pentru Dumitru Simionescu.

Gestiona­rul i-ar fi replicat atunci lui Amariei că nu mai are de unde să dea lemne decât dacă ar tăia ilegal, şeful Oco­lului precizând că nu are încotro, deoarece comisarul-şef ar fi lăsat să se înţeleagă „că, în cazul în care solicitarea nu-i va fi satisfăcută, nici poliţistul nu va mai închide ochii la ilegalităţile care se comit în mod constant în cadrul ocolului silvic condus de Amariei Ioan“, se menţionează în documente oficiale ale anchetatorilor.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow