27.1 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022

Seful pietelor din Pascani va fi schimbat

Seful Serviciului de administrare a pietelor de la Primaria Pascani ar urma sa fie schimbat. Deocamdata nu se stie cand,  dar primarul municipiului a confirmat intr-o conferinta de presa ca isi doreste o alta persoana care sa administreze comertul din piete.

Marius Pintilie a precizat ca este nemultumumit de activitatea celui care ocupa in prezent acesta functie, Cristian Menegon, pe motiv ca nu a luat deciziile necesare si nu a avut initiative.

Edilul spune ca a fost nevoit sa mearga in fiecare zi in piete, in ultima perioada, si sa masoare el suprafetele de teren sau sa gaseasca solutii.

Conform unor surse neoficiale, in acesta functie ar urma sa fie numit tot un tanar, Alexandru Nemtanu, coleg de partid cu primarul. Nu in urma unui concurs ci prin dispozitia primarului, ca si pana acum. Edilul a refuzat sa confirme informatia,  pe motiv ca postul nu este inca liber.

Cristian Menegon a fost unul dintre comunicatorii fostului primar Dumitru Pantazi si a candidat pentru functia de consilier local din partea PSD.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow