More

  Şeful judeţului vine la Paşcani să convingă consilierii să cedeze societatea de apă şi canal din Municipiu

  Array

  arsacis

  Maine, 30 aprilie, la sedinta extraordianra a Consiliului Local Pascani va participa si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei. El va fi insotit de o delegatie din partea Apa Vital si ARSACIS Iasi, asociatia la care Pascaniul ar urma sa adere, pentru a convinge consilierii pascaneni sa fie de acord cu preluarea societatii de apa si canal din Pascani de operatorul din Iasi.

  Saptamana trecuta, primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi a fost chemat la Iasi la o intalnirea cu cei de la CJ si Apa Vital pentru a i se prezenta care sunt proiectele pe Municipiu Pascani daca societatea de apa si canal va fi cedata celor de la Iasi. Asta pentru ca specialistii de la Arsacis lucreaza la un master plan privind investitiile din fonduri europene care vor fi accesate si implementate in perioada 2014 – 2038, unde va fi cuprins si Pascaniul, iar daca raspunsul va fi unul pozitiv din partea alesilor locali, in urmatorii 2 ani vor fi facute investitii de milioane de euro pentru realizarea sau extinderea retelelor de apa si canalizare in suburbii.

  Asta doar dupa ce reprezentantii ARSACIS vor da garantii in legatura cu investitiile care ar urma sa fie facute la Pascani si cu privire la controlul administrativ asupra pretului de facturare. Societatea pascaneana de apa si canal va fi preluata si cu datoriile de aproape un milion de euro plus investiile pentru proiectul ISPA. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet