25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Şeful judeţului vine la Paşcani să convingă consilierii să cedeze societatea de apă şi canal din Municipiu

arsacis

Maine, 30 aprilie, la sedinta extraordianra a Consiliului Local Pascani va participa si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei. El va fi insotit de o delegatie din partea Apa Vital si ARSACIS Iasi, asociatia la care Pascaniul ar urma sa adere, pentru a convinge consilierii pascaneni sa fie de acord cu preluarea societatii de apa si canal din Pascani de operatorul din Iasi.

Saptamana trecuta, primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi a fost chemat la Iasi la o intalnirea cu cei de la CJ si Apa Vital pentru a i se prezenta care sunt proiectele pe Municipiu Pascani daca societatea de apa si canal va fi cedata celor de la Iasi. Asta pentru ca specialistii de la Arsacis lucreaza la un master plan privind investitiile din fonduri europene care vor fi accesate si implementate in perioada 2014 – 2038, unde va fi cuprins si Pascaniul, iar daca raspunsul va fi unul pozitiv din partea alesilor locali, in urmatorii 2 ani vor fi facute investitii de milioane de euro pentru realizarea sau extinderea retelelor de apa si canalizare in suburbii.

Asta doar dupa ce reprezentantii ARSACIS vor da garantii in legatura cu investitiile care ar urma sa fie facute la Pascani si cu privire la controlul administrativ asupra pretului de facturare. Societatea pascaneana de apa si canal va fi preluata si cu datoriile de aproape un milion de euro plus investiile pentru proiectul ISPA. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow