More

  Şeful de la Urbanism şi alţi doi funcţionari suspendaţi din funcţie, pentru corupţie. Vasile Leahu, îi înlocuieşte

  Array

  Primăria Paşcani a mai pierdut trei funcţionari publici. Ei au fost suspendati din funcţie, după ce au fost trimişi în judecata de procurorii DNA. Este vorba despre şeful Serviciului de Urbanism, Ciprian Prisecaru, colega sa de birou, Lenuta Sarghiuta şi Vasile Bodnar de la Investiţii. Primarul Dumitru Pantazi a semnat astăzi dispozitiile de suspendare.

  Atribuţiile de serviciu ale celor trei au fost preluate de un singur funcţionar, Vasile Leahu. Măsură este provizorie până la organizarea unor concursuri de ocupare a posturilor.

  Cei trei urmează să fie judecaţi în dosarul „Perla Neagră” alături de primarul Dumitru Pantazi şi fostul secretar Mircea Zuzan pe motiv că au semnat o autorizaţie de construcţie fără acordul vecinului afectat, pe o suprafaţă de teren din domeniul public concesionata în urma unei licitaţii, pe Esplanada.
  Şeful de la urbanism a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, subordonată lui pentru fals intelectual şi abuz în serviciu iar inspectorul de la Investiţi pentru fals şi uz de fals.
  Menţionăm că anul trecut au fost suspendaţi din funcţie, tot după ce au fost trimişi în judecată de procurorii DNĂ, alţi 7 funcţionari. Din acest motiv activitatea instituţiei este aproape paralizată.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI