More

  Sefa de la Achizitii, reclamatie pentru ca face politica

  Razboiul dintre sefa de la Achizitii din cadrul Primariei Pascani si primarul Dumitru Pantazi se muta la Agentia Functionarilor Publici.

  Primarul municipiului a anuntat in cadrul unei conferinte de presa, ca va trimite o sesizare impotriva functionarului public, dupa ce au fost inaintate mai multe reclamatii Comisiei de Disciplina, iar pana acum nu a fost luata nici o masura. Edilul o acuza pe Laura Pascu – foto ca face politica in Primarie, in loc sa isi onoreze atributiile de serviciu.
  De acesta data, discutiile au pornit de la o adresa trimisa consilierilor locali unde Laura Pascu arata ca planul de achizitii pentru anul in curs nu poate fi realizat din cauza unor presupuse nereguli. ( vezi documentul de mai jos)

  De cealalta parte, reprezentantii Primariei dau asigurari ca au fost respectate toate cerintele legale la intocmirea proiectelor de buget si investitii, si ca pana la votarea lor,  sunt doar propuneri.

  Mentionam ca Laura Pascu s-a inscris in USR pentru a candida la functia de primar al municipiului dar si-a dat demisia din partid , imediat dupa ce a fost nominalizata o alta persoana. Reporterii BIT TV au incercat sa obtina un punct de vedere privitor la acuzatiile primarului, dar functionarul public a refuzat sa raspunda la telefon.

  Adresa nr. 85 din 10.02.2020 – Pascu Laura

  Ce părere ai?

  loading...

  Alte articole

  Demersuri pentru cumpararea de tablete din fonduri UE. Perioada de depunere a cererilor, redusa de la 3 luni la o zi

  Primaria Pascani a anuntat ca a facut primii pasi pentru accesarea fondurilor europene rezervate achizitionarii de tablete, pc-uri si tehnica IT pentru sustinerea orelor...

  Sedinta festiva la Miroslovesti. Primarul si consilierii au depus juramantul

  Sedinta festiva in legislativul comunei Miroslovesti. Consilierii locali care au obtinut mandatele in urma alegerilor locale din 27 septembrie au depus juramantul. Evenimentul a...

  Noul primar si consilierii din Cristesti au depus juramantul. Fostul primar: Au castigat tinerii. Au tot sprijinul nostru!

  Comuna Cristesti are o noua conducere. Primarul si consilierii alesi pe 27 septembrie a.c. au depus juramantul, in cursul zilei de luni 19 octombire...