More

  Șef definitiv la Poliția Locală Pașcani

  Array

  Vasile AvasiloaieEmotii pentru capitanul Vasile Avasiloaie, seful Politiei Locale Pascani. In cursul zilei de ieri, la Primaria Pascani a avut loc atat proba scrisa cat si interviul pentru ocuparea pe o perioada nedeterminata a postului de sef al Serviciului de Politie Locala.

  Termenul limita pentru depunerea dosarelor a fost pana la data de 12 iunie 2013 inclusiv, iar candidatii trebuiau sa indeplineasca cumulativ conditii generale Legea nr.188/1999, ca spre exemplu: sa detina studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, sa aiba o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani si sa fie numiti intr-o functie publica din clasa I.

  Singurul candidat si cel care a sustinut si cele doua probe a fost actualul sef al Politiei Locale, Vasile Avasiloaie. Pana in prezent, acesta a ocupat actuala functie doar prin dispozitii de primar, numai pentru o perioada de maxim 6 luni.

  In urma celor doua probe, cel care conduce deja activitatea Politiei Locale a obtinut la proba scrisa un numar de 80 de puncte iar la interviu a primit 89,40 puncte.

  Astfel, Vasile Avasiloaie va ocupa pe o perioada nedeterminata postul de sef al Serviciului de Politie Locala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet