33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Șef definitiv la Poliția Locală Pașcani

Vasile AvasiloaieEmotii pentru capitanul Vasile Avasiloaie, seful Politiei Locale Pascani. In cursul zilei de ieri, la Primaria Pascani a avut loc atat proba scrisa cat si interviul pentru ocuparea pe o perioada nedeterminata a postului de sef al Serviciului de Politie Locala.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor a fost pana la data de 12 iunie 2013 inclusiv, iar candidatii trebuiau sa indeplineasca cumulativ conditii generale Legea nr.188/1999, ca spre exemplu: sa detina studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, sa aiba o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani si sa fie numiti intr-o functie publica din clasa I.

Singurul candidat si cel care a sustinut si cele doua probe a fost actualul sef al Politiei Locale, Vasile Avasiloaie. Pana in prezent, acesta a ocupat actuala functie doar prin dispozitii de primar, numai pentru o perioada de maxim 6 luni.

In urma celor doua probe, cel care conduce deja activitatea Politiei Locale a obtinut la proba scrisa un numar de 80 de puncte iar la interviu a primit 89,40 puncte.

Astfel, Vasile Avasiloaie va ocupa pe o perioada nedeterminata postul de sef al Serviciului de Politie Locala.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow