14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022
Array

Sediul BCR Paşcani scos la vânzare

- Advertisement -

BCR îşi scoate sediul la vânzare. Este vorba despre clădirea din centrul Pașcaniului. Anunţul este publicat de un site al executorilor judecătoreşti prin vânzare directă, preţul fiind de 250 mii de euro. Administraţia locală din Paşcani ar fi interesată să achiziţioneze clădire pentru ca acolo să funcţioneze Biblioteca Municipală.

bcr la vanzare

Clădirea BCR Paşcani situată pe strada Ştefan cel Mare din Municipiu cu o suprafaţă desfăşurată de aproape o mie m.p. a fost scoasă la vânzare de către un executor judecătoresc. Anunțul este public pe site-uri de profil şi chiar pe cel al băncii.

Aici sunt trecute detalii importate despre parcarea de 12 locuri care se află în zona, dar şi despre construcţie.

Parterul dispune de un spaţiu deschis, grupuri sanitare, zonă depozitare şi garaj închis. Etajul este compartimentat în spaţii închise. La subsol se află spaţii tehnice şi spaţii de depozitare. Clădirea este dotată cu pardoseli de tip gresie sau parchet. Compartimentările sunt realizate din zidărie sau pereţi din gips carton, având vopsitorii lavabile. Tavanele sunt de tip lis, cu scafe din gips carton şi plăci casetate, având încastrate corpuri de iluminat (lămpi sau spoturi). Tâmplăria exterioară şi interioară este realizată din profile de aluminiu. Faţada este construită parţial din pereţi de tip cortina. Clădirea beneficiază de sistem de detecţie efracţie şi incendiu, centrală termică proprie pe gaze şi radiatoare de aluminiu. Spaţiul este racordat la toate reţelele de utilităţi (apă, electricitate, gaze, reţea de canalizare, reţea de telecomunicaţii).

Administraţia locală din Municipiu este interesată să achiziţioneze sediul pentru ca acolo să funcţioneze Biblioteca Municipală având în vedere preţul şi că se află în centrul oraşului.

Deocamdată nu s-a luat nici o decizie. Am încercat să aflăm mai multe detalii de la executorul judecătoresc şi chiar de la relaţiile cu publicul al Băncii, dacă va mai funcţiona Banca Comercială Română în Paşcani sau dacă îşi va muta sediu, însă nu am primit nici un răspuns.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow